“Kepler Havaya!”
Tem 01, 2016

Lisans Mezuniyet Töreni 14 Temmuz’da Stadyumda

En az dört yıl süren, içinde zor olduğu kadar eğlenceli anların da bulunduğu, yoğun çalışmalarla geçen bir maraton daha sona eriyor. Bu yılki mezunlarımız ise hem bitiş çizgisini geçmenin gururunu hem de Teknik Üniversite’de geçen unutulmaz yılları ardında bırakmanın getirdiği o anlamlı duyguyu 2015-2016 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni’nde yaşayacak. Tören, 14 Temmuz 2016 tarihinde, İTÜ Stadyumu’nda düzenlenecek.

mezuniyet3

Pop müziğin son dönemde öne çıkan yeni isimlerinden olan Simge’nin vereceği konserle müzikle dolu, eğlenceli bir başlangıç yapacak lisans mezuniyet törenimiz, Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Altıok ve tiyatro sanatçısı Ziya Kürküt’ün renkli sunumlarıyla devam edecek

mezuniyet2

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Türk Hava Yolları’nı zirveye taşıyan, Uçak Mühendisliği Bölümü 1983 yılı mezunumuz THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, törene konuşmacı olarak katılacak. İTÜ’den en yüksek ortalamayla mezun olan İnşaat Mühendisliği bölümü birincisi öğrencimiz Mert Gilan’ın mezunlarımız adına yapacağı konuşmanın ardından, Teknik Üniversite’nin 243. Yıl mezunları fakültelerine göre sahneye çıkarak mezuniyet coşkusunu tüm İTÜ’lülerle paylaşacak.

Son bölümünde İTÜ Mezun Yemini edildikten sonra keplerin gökyüzüne atılacağı törende, ülkemizi ve dünyayı değiştirecek mezunlarımızı en iyi şekilde uğurlayacak ve hayatta açacakları yepyeni sayfaya aileleri, akademisyenleri ve yakınları olarak tanıklık etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayacağız.

Fotoğraf: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi