• Mezunlarımız Maviliklere “Merhaba” Dedi
    Tem 15, 2016
    Beyazın şıklığına bürünen sayısız öğrencimiz, denizlerde ya da denizcilikle ilgili projelerde geçecek güzel bir hayata adım attı. İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz, mezuniyet heyecanını yaşadı. İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 15 Temmuzda düzenlenen törende, öğrencilerimizin sevincine aileleri de ortak oldu.

• Mezuniyet Coşkusunun Adresi İTÜ Oldu
    Tem 15, 2016
    Büyük emeklerle, uykusuz gecelerle ve elbette arkadaşlarıyla geçirdikleri birçok güzel anıdan sonra, işte o gün geldi. En az dört yıl süren, ilk gün hiç bitmeyecekmiş gibi görünen ve hayatın en güzel dönemlerinden olan lisans dönemi, 2235 öğrencimiz için bu yıl sona erdi.

• PARS Roket Takımı Yoluna Işık Hızıyla Devam Ediyor
    Tem 15, 2016
    Ülkemizde roketçilik üzerine ortak bir ilgi alanı oluşturmak, farklı görev tanımları için roket sistemleri ile alt sistemlerin tasarımı ve üretimi için çalışmalar yapan PARS Roket Takımı’mızdan güzel bir haber daha geldi.