Nefes Notalarla Buluştu: Elif Kay’dan Üçüncülük Ödülü
Tem 19, 2016

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Dinar Belediyesi tarafından, 7. Uluslararası Marsyas Festivali kapsamında düzenlenen Marsyas Uluslararası Flüt Yarışması'nda öğrencimiz Elif Kay üçüncü sırayı alarak yarışmada ilk üçte yer alan tek lisans öğrencisi oldu.

elif kay ucunculuk-2

Birincilik ödülüne ulaşan katılımcının olmadığı yarışmada öğrencimiz, üçüncülük ödülünü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Simge Kılıç ile paylaştı. İkinciliği ise yine MSGÜ’de öğrenim gören yüksek lisans öğrencisi Venüs Kovancısoy aldı.

elif kay_ucunculuk_ derecesi

Uluslararası arenada üniversitemizi başarıyla temsil ederek bizi gururlandıran öğrencimizi ve birlikte çalıştığı TMDK Flüt Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Jülide Gündüz’ü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.