• Tanıtım ve Tercih Günleri Tüm Hızıyla Sürüyor
    Tem 22, 2016
    Her yıl olduğu gibi bu yıl da iki ayaklı ve zorlu maraton sona erdi. Öğrencileri ise “Aldığım puanla hangi üniversitede, hangi bölümü okumalıyım?” telâşı sardı. İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri tam da bu dönemde, üniversitemizin bir parçası olmayı, yerleşkelerimizdeki renkli ve canlı kampüs hayatını, seçkin akademik kadromuzdan yararlanmanın ayrıcalığını aday öğrencilere daha yakından anlatıyor ve akıllarındaki soru işaretlerini kaldırıyor. Teknik Üniversite’yi aday öğrencilerle buluşturan İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, bu yıl da binlerce öğrenciden yoğun ilgi görüyor.

• %100 Yerli Savunma Yolunda İTÜ’de Büyük Buluşma
    Tem 22, 2016
    Ülkemizin gelişimi için her alanda olduğu gibi, savunma sanayiinde de köklü birikimimizden yararlanıyoruz. Türkiye’nin “%100 yerli savunma sanayii” hedefi için “Asırlardır öncü” kimliğimizle çalışmalara başladık. Ev sahipliği yaptığımız TUSAŞ - SAHA İstanbul Buluşması’nda, TAİ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.) ve SAHA İstanbul (Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği) üye sanayicileri bir araya geldi ve önemli görüş alışverişlerinde bulundular.