Tanıtım ve Tercih Günleri Tüm Hızıyla Sürüyor
Tem 22, 2016

tercih gunleri

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iki ayaklı ve zorlu maraton sona erdi. Öğrencileri ise “Aldığım puanla hangi üniversitede, hangi bölümü okumalıyım?” telâşı sardı. İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri tam da bu dönemde, üniversitemizin bir parçası olmayı, yerleşkelerimizdeki renkli ve canlı kampüs hayatını, seçkin akademik kadromuzdan yararlanmanın ayrıcalığını aday öğrencilere daha yakından anlatıyor ve akıllarındaki soru işaretlerini kaldırıyor. Teknik Üniversite’yi aday öğrencilerle buluşturan İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, bu yıl da binlerce öğrenciden yoğun ilgi görüyor.

TERCIHGUNLERI_1

Her yıl düzenlenen etkinlikte, geleceklerine yön verecek aday öğrencilere ve ailelerine; yerleşkelerimiz tanıtılıyor, Teknik Üniversite’nin eğitim anlayışı, bölümlerimiz ve yerleşkelerimizdeki sosyal olanaklar hakkında bilgi veriliyor. Ayrıca; öğrenci kulüplerimiz ve projeleri, yurt ve burs olanaklarımız ile Erasmus ve diğer yurt dışı programlarımızın yanı sıra, İTÜ ARI Teknokent ve girişimcilik ekosistemiyle ilgili ayrıntılar da aday öğrencilerle paylaşılıyor. Yarın (23 Temmuz) 17:00’ye kadar devam edecek Tanıtım ve Tercih Günleri boyunca, tercihini Türkiye’nin ilk teknik üniversitesinden yana kullanacak öğrenciler ve aileleri, akademik kadromuz ve takım arkadaşlarımızla bir araya geliyor.

TERCIHGUNLERI_2

Dünyada “patent alan, inovatif çalışma anlayışına sahip” üniversiteleri tanımlayan “3. nesil üniversite” modelinin Türkiye’deki temsilcisi olarak, bizi daha yakından tanımak isteyen aday öğrencileri ve ailelerini, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Merkezi Derslik Binası’nın ev sahipliği yaptığı, birçok kariyer ve staj fırsatı konusunda da bilgileneceğiniz İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri’ne davetlisiniz.

Fotoğraf: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi