Aday Öğrencilerin Tercihi Yine İTÜ
Tem 25, 2016

Üniversite tercihini yaparak geleceğine yön verecek aday öğrenciler ile ailelerini üniversitemizle buluşturan İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılandı. 20 Temmuz’da başlayan etkinlik, 23 Temmuz’da sona erdi.

TERCIHGUNLERI_kolaj_1

Eğitim anlayışımızın, sosyal imkânlarımızın, üniversitemizin sağladığı yurt ve burs olanaklarının yanı sıra; bölümlerimizi ve öğrenci kulüplerimizi de aday öğrencilere tanıtan etkinlik, Ayazağa Yerleşkesi’nde düzenlendi. Aday öğrenciler ve ailelerinin Teknik Üniversite’yi daha yakından tanıdığı etkinlikte akademisyenlerimiz ve takım arkadaşlarımız, ziyaretçilerle detaylı bilgiler paylaştı.

TERCIHGUNLERI_kolaj_2

Öğrencilerle kurulan yakın iletişim sayesinde, üniversitemizin bugüne kadar yaptığı projeler ve geleceğe dönük hamlelerimizin de anlatıldığı İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında bir süreliğine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca da aramıza katılarak adayların sorularına cevap verdi. Bölümlerimizin ve öğrenci kulüplerimizin kurduğu stantlarda, üniversitemizin neden doğru tercih olduğu, İTÜ’lü olmanın ayrıcalıkları anlatıldı.

TERCIHGUNLERI_kolaj_3

İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, önümüzdeki yıllarda da aday öğrencilerle buluşacak ve İTÜ Ailesi’nin yeni üyeleriyle tanışmaya devam edecek. Bu yılki ziyaretçilerimize etkinliğimize katıldıkları için teşekkür eder, aday öğrencilerle Ağustos ayında başlayacak kayıt dönemimizde tekrar görüşmeyi dileriz.

Fotoğraf: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi