• Yeni Fikirlerin Rehberi: İTÜ Girişimcilik Ekosistemi
    Tem 29, 2016
    Teknik Üniversite’nin derin bilgi birikimiyle iş dünyasının pratik bakış açısını buluşturan ve geniş olanaklar sunan girişimcilik ekosistemiyle hayatı kolaylaştıracak, uygulanması mümkün her fikre kapılarını açıyor. İTÜ girişimcilik ekosistemi, üniversitemize ek olarak 5 ayaktan oluşuyor: İTÜ Ginova, İTÜ ARI Teknokent, İTÜ Çekirdek, İTÜNOVA TTO ve İTÜ Gate.

• Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerimize Uluslararası Çapta Ödül
    Tem 29, 2016
    Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerimizden oluşan ekibimiz, Uluslararası Peyzaj Mimarları Federasyonu’nun (IFLA - International Federation of Landscape Architects) düzenlediği Öğrenciler ve Genç Profesyoneller Yarışması’nda (Student and Young Professional Competition) “Alight Stop” adlı projeyle “Halkın Seçimi Ödülü”nü (People Choice Award) aldı ve bize bir kez daha büyük bir gurur yaşattı.