• 11. Bitirme Tasarım Proje Yarışmasında İTÜ Rüzgârı
    Eyl 06, 2016
    Bu yıl 11. kez düzenlenen Bitirme Tasarım Projesi Yarışması’nın proje sunumları, 18 Haziran Cumartesi günü, yarışmayı düzenleyen Elektrik Mühendisleri Odası’nın İstanbul şubesinde yapıldı. Elektrik, elektronik, haberleşme, biyomedikal, kontrol mühendisi adaylarını bilimsel çalışmalarında teşvik etmek için 10 yıldır sürdürülen etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

• “RSG dergi” Bu Sayısında, Ali Alışır ile Sanal Dünyayı Sorguluyor
    Eyl 06, 2016
    Öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve tüm sanatseverleri Ayazağa Yerleşkemizde buluşturan önemli bir durak olan İTÜ RSG ile ilgili gelişmeleri sanat meraklılarına ulaştıran RSG dergi, 11. sayısıyla okurlarıyla yeniden buluştu. E-dergi olarak yayınlanan “RSG dergi”nin bu sayıdaki kapak konusu ise Ali Alışır’ın “Sanal Üçleme: Manzaralar, Mekanlar, Savaşlar” sergisi oldu.