Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter Atamaları Açıklandı
Eyl 09, 2016

REKTORLUK_YONETIM_HaberGorsel

Üniversitemizde yapılan seçimlerle başlayan, YÖK değerlendirmesiyle devam eden ve Cumhurbaşkanımızın onayıyla tamamlanan rektörlük seçim sürecinin ardından, 2547 Sayılı Kanun’un 13. maddesi uyarınca, “Rektör Yardımcısı” görevine atanan isimler de belli oldu. Bu göreve; İnşaat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Tayfun Kındap, Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Özkol ve Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Telem Gök Sadıkoğlu getirildi.

Bu atamalarla eş zamanlı olarak “Genel Sekreter” görevine İnşaat Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. Mustafa Sait Yazgan atandı.

Rektör Yardımcılarımız ve Genel Sekreterimizin bugüne kadar yaptıkları ve özgeçmişleriyle ilgili ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Atanan öğretim üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Fotoğraf: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi