• İTÜ’lüler TÜBİTAK Teşvik Ödülleri’nde Parladı
    Eyl 23, 2016
    Üniversitemiz bilimsel alandaki başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Üniversitemizde yaptıkları bilimsel çalışmaları ödüle değer bulunan son iki isim Fizik Mühendisliği Bölümü’müzden Doç. Dr. Emre Onur Kahya ile Bilişim Enstitüsü Kimya Ana Bilim Dalı’nda görev yapan öğretim üyemiz Doç. Dr. Adem Tekin oldu.

• KSB Kulüpler Festivali 2016 Soruyor: “Hangi Dönemin İnsanısın? Zaman Yolculuğuna Hazır Mısın?
    Eyl 23, 2016
    100’den fazla İTÜ öğrenci kulübünün katılacağı Kulüpler Festivali 2016, 28-30 Eylül arasında 75. Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi yanında (Simmit Cafe karşısında, bisiklet yolu üzerinde) düzenlenecek. “Kulüpler Geçidi” ile başlayacak festival; çok sayıda kulüp etkinliği, dans, müzikal ve sportif gösteriler, kulüpler tarafından hazırlanan atölye çalışmaları ve öğrencilerimizi bekleyen pek çok sürprizle devam edecek. 10:00-22:00 saatleri arasında sürecek festivalde, nostalji temasını yansıtan müzikler ise konserler ve DJ performanslarıyla İTÜ’lüler ile buluşacak.