KSB Kulüpler Festivali 2016 Soruyor: “Hangi Dönemin İnsanısın? Zaman Yolculuğuna Hazır Mısın?
Eyl 23, 2016

70’lerin modasını belirleyen İspanyol paça pantolonları yeniden giymek mi, en çok konuşulan filmi “Geleceğe Dönüş” olan 80’lerin ruhundan bahsetmek mi, yoksa 90’lı yılların başladığını annelerine ve babalarına bağıra çağıra söyleyen Ace of Base’in “All That She Wants”ını dinlemek mi? Sahi, sizin favori nostalji döneminiz hangisi? “KSB Kulüpler Festivali” bu yıl, geçmişin özlenen dönemlerini İTÜ öğrencilerine yaşatacak. 90’ların son yıllarına yetişen gençler, İTÜ Kültür ve Sanat Birliği tarafından düzenlenen bu festivalde kendilerinden önceki dönemlerin müzik, moda ve eğlence anlayışlarına daha yakından bakacak. Hâlâ kulaklarda çınlayan şarkılarla eğlenecek, 80’lerin disko kültürünü hatırlatan danslarla şaşıracak ve geçmişi keşfetmenin tadını çıkaracak.

100’den fazla İTÜ öğrenci kulübünün katılacağı Kulüpler Festivali 2016, 28-30 Eylül arasında 75. Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi yanında (Simmit Cafe karşısında, bisiklet yolu üzerinde) düzenlenecek. “Kulüpler Geçidi” ile başlayacak festival; çok sayıda kulüp etkinliği, dans, müzikal ve sportif gösteriler, kulüpler tarafından hazırlanan atölye çalışmaları ve öğrencilerimizi bekleyen pek çok sürprizle devam edecek. 10:00-22:00 saatleri arasında sürecek festivalde, nostalji temasını yansıtan müzikler ise konserler ve DJ performanslarıyla İTÜ’lüler ile buluşacak.

KSBKULUPLERFESTIVALI_2016_Poster

Festival programını ve etkinlik alanını aşağıda görebilirsiniz. Temponun hiç düşmeyeceği bir atmosferde, nostalji ile eğlenceyi birleştirecek bu festivale katılacak tüm öğrencilerimize şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz. Haydi, ne duruyorsun? İster seçtiğin döneme ait giysilerinle ister seçeceğin müziklerle bu nostaljideki yerini almanın tam zamanı!

İletişim:
KSB - 0212 285 3309