• Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü Minik Ellerin Boyadığı Kuş Evleriyle Kutladık
    Eki 05, 2016
    “Yeşil Kampüs” projemizin sürdüğü Ayazağa Yerleşkemizde asılan kuş yuvalarını Yayla İlkokulu öğrencileri renklendirdi. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Ayazağa Kampüsü’müzdeki ağaçlara asılan kuş evleriyle birlikte, kendine özgü doğal bir dokuya sahip olan yerleşkemiz yeni bir hava kazandı.

• İTÜ MOBGAM’dan Kolon ve Meme Kanserinde Erken Tanı İçin Önemli Hamle
    Eki 05, 2016
    Günümüzde; kontrolsüz ve çevresel önlemler alınmadan artan sanayi kuruluşları, doğal olmayan yöntemlerle yetiştirilen meyve ve sebzeler, ayaküstü ve hazır yemek alışkanlıkları ve daha birçok farklı sorundan dolayı kanser hastası sayısı ne yazık ki artıyor. Artan hasta sayısına karşı önlemler artırılırken, tanı ve tedavide de yeni yöntemler keşfediliyor ve her geçen gün yeni bir umut ışığı ortaya çıkıyor.