• Prof. Dr. Gültekin Göller’e Mükemmeliyet Ödülü
    Kas 24, 2016
    Kimya-Metalurji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Gültekin Göller, yaptığı bilimsel çalışmalarla malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarına yaptığı katkılardan ötürü, Bükreş Politeknik Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Fakültesi tarafından Mükemmeliyet Ödülü’ne değer görüldü.

• Türk Milli Mekanik Komitesi’nin Yeni Başkanı: Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mehmet Omurtag
    Kas 24, 2016
    Mekanik alanında ve yakın bilimler üzerine kuramsal ve uygulamalı araştırmalar yapanlar ile ulusal veya uluslararası kuruluşlar arasında bağ kurmak, mekanik alanında uluslararası kongreler ve toplantılar düzenlemek, uygulamalı mekaniğin bilimsel gelişimine katkıda yapacak girişimlerde bulunmak hedefiyle, tam 40 yıldır faaliyet gösteren Türk Milli Mekanik Komitesi’nin (TÜMTMK) yeni başkanı, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden öğretim üyemiz Prof. Dr. Mehmet Omurtag oldu.

• Prof. Dr. Celal Şengör, Lebniz Sozietät der Wissenschaften Üyesi Seçildi
    Kas 24, 2016
    Maden Fakültesi ve Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü öğretim üyemiz Prof. Dr. Celâl Şengör, Almanya’da bulunan Leibniz Bilim Derneği (Leibniz Sozietat der Wissenschaften) üyesi seçildi Şengör böylece, Leibniz Akademisi’nin Türkiye’den seçilen ilk ve tek üyesi oldu.

• Rektörümüzün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı