İş Dünyası, Ünlüler ve Öğrenciler Pazarlama ve Finans Zirvesi’ndeydi
Kas 25, 2016

20-23 Kasım tarihleri arasında, İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi, bu yıl da farklı sektörlerden birçok yöneticiyi ve ünlü isimleri öğrencilerimizle buluşturdu.

pazarlama_finans_zirvesi (4)

Her yıl sayısız başarı öyküsünün anlatıldığı, çeşitli etkinlikler ve söyleşilerle renklenen zirve, yine yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kulüp, farklı kentlerden katılımcıların da yer aldığı zirvede, 2000’e yakın öğrenci ve 30’a yakın firma ağırlandı. Pazarlama ve Finans Zirvesi’ni yerinde izleyemeyenler ise internet yoluyla yapılan canlı yayınla izledi.

pazarlama_finans_zirvesi (1)

20 Kasım’da yapılan özel resepsiyonla başlayan etkinliklerin ilki, izleyicileri dansın etkisine alan tango ve salsa gösterileri oldu. Dans gösterilerinin ardından sahneye çıkan Can Gox ise izleyicileri blues, caz ve rock tınılarıyla büyüledi.

pazarlama_finans_zirvesi (2)

İkinci gününde birçok firmadan gelen temsilcileri konuk eden zirvede pazarlama ve finans konularında önemli bilgiler katılımcılara anlatıldı. Katılımcılar ayrıca, staj ve iş başvurusu şansı da yakaladı. Pazarlama ve Finans Zirvesi, düzenlenen çekilişlerde dağıtılan davetiyeler, hediye kuponları ve akıllı telefonlarla birçok sürpriz yaptı.

pazarlama_finans_zirvesi (5)

Üçüncü günde ise katılımcıları büyük bir sürpriz bekliyordu. Gün sonunda; etkinliğin programında yer alan söyleşi için gelen; Cem Davran, Zafer Algöz, Candaş Tolga Işık ve Can Yılmaz’a Cem Yılmaz ve Ozan Güven de eşlik etti. Organizasyonun son gününde yapılan panellerde ise sektöründe önde gelen firmaların yöneticileri, başarı öykülerini ve kariyer yolculuklarını öğrencilere aktardı.

pazarlama_finans_zirvesi (3)

Pazarlama ve Finans Zirvesi kapsamında iş ve eğlence dünyası ile öğrencileri her yıl bir araya getiren İTÜ Yatırım Kulübü hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

pazarlama_finans_zirvesi (6)