• İş Dünyası, Ünlüler ve Öğrenciler Pazarlama ve Finans Zirvesi’ndeydi
    Kas 25, 2016
    20-23 Kasım tarihleri arasında, İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi, bu yıl da farklı sektörlerden birçok yöneticiyi ve ünlü isimleri öğrencilerimizle buluşturdu.

• Kodlamanın 24 Saati IEEEXtreme’de, Bofstrogonof ile Gururlandık
    Kas 25, 2016
    Dünya çapında faaliyet gösteren Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE - Institute of Electrical and Electronics Engineers) tarafından düzenlenen IEEEXtreme Programlama Yarışması'na katılan Bofstrogonof* takımımız, 2114 takım arasında 52. sırayı aldı.

• Türkiye’nin İlk Çelik Test ve Araştırma Merkezi (ÇETAM) Üniversitemizde Açıldı
    Kas 25, 2016
    Ekonomi Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı himayesinde Çelik İhracatçıları Birliği yürütücülüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Malzeme Test ve İnovasyon Laboratuvarları A.Ş. ‘nin (MATİL) iştirakleriyle üniversitemiz bünyesinde kurulan Çelik Test ve Araştırma Merkezi (ÇETAM) 24 Kasım 2016’da Ayazağa Yerleşkemizde açıldı.

• Çin Ulusal Uzay İdaresi’nden Üniversitemize Ziyaret
    Kas 25, 2016
    Çin Ulusal Uzay İdaresi (China National Space Administration - CNSA), TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (TÜBİTAK-UZAY) ile yaptığı temasların ardından, akademik çalışmalar ve araştırmalar konularında iş birlikleri başlatmak amacıyla üniversitemizi ziyaret etti.