• Üniversitemizden Engelleri Aşan 8 Proje
    Ara 02, 2016
    Yerleşkelerimizde hayata geçirdiğimiz projeler ve öğrenci kulüplerimizin çabaları sayesinde, engellilere daha iyi bir yaşam sağlamak için yeni adımlar atıyoruz. Sesli Adımlar, Evrensel Tekstil Merkezi, engelsiz ve yaya dostu kaldırımlar ile ilk meyvelerini veren projelere son olarak, öğrencilerimizin 3 boyutlu yazıcıyla ürettikleri biyonik el çalışması eklendi.

• Üniversitemiz ve Turkcell’den 5G’de Yerli Üretim Atağı
    Ara 02, 2016
    Günümüz dünyasını her gün yeniden şekillendiren mobil teknolojide, ülkemiz adına yeni atılımlara öncülük ediyoruz. Turkcell ile imzaladığımız anlaşma çerçevesinde yaptığımız iş birliğiyle üniversitemiz, firma ile birlikte Ar-Ge ve eğitim alanlarında ortak çalışmalar yürütecek. Anlaşma, Türkiye’nin 5G teknolojisinde üretici ülke haline gelmesini hedefleniyor.