Yeni Yüzüne Kavuşan Çamlık Lokali Açıldı
Ara 09, 2016

Kimi yerlerle bütünleşen buluşma noktaları vardır. Üniversitemizin geçmişten bugüne ayrılmaz bir parçası olan Çamlık Lokali de işte bu özelliğiyle biliniyor. Ayazağa Yerleşkemizdeki en eski toplanma yeri olan bu tesis, İTÜ Mezunları Derneği tarafından yenilendi ve modern bir anlayışla hizmet verecek hâle geldi. Teknolojik olanaklara sahip toplantı odaları, gelecekte sunulacak 5G teknolojisine uygun ev ofisler ile dernek bürosu, organik sebzelerin yetiştirilmesine uygun 500 m²’lik restoran kısmı, yeşil alanlarla etkileyici bir manzarası olan açık hava bölümleriyle, mezunlarımız, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz de dâhil olmak üzere tüm İTÜ’lülerin buluşma noktası olacak.

camlik lokali acilis (2)

Yenileme çalışmasının sponsorlarından olan İnşaat Fakültesi 1963 yılı mezunumuz Ülkü Arıoğlu, açılış için gönderdiği mesajda üniversitemizin köklü bir eğitim yuvası olduğunu ve mezunlar olarak kalplerinin hep burayla birlikte attığını belirterek, bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen İTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu’na, bu alanı mezunlarımıza tahsis eden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tayfun Kındap ile bağışlarıyla büyük destek veren mezunlarımıza teşekkürlerini iletti.

camlik lokali acilis (1)

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi