İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nden Kariyer İpuçları
Ara 15, 2016

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü (İTÜ EMK) tarafından ilk kez düzenlenen Departmanlar Arası Rotanı Tasarla (DART) paneli, hayatın en önemli dönemeçlerinden biri olan meslek seçimi hakkında kararsızlık yaşayan öğrencilerimizi, farklı alanlardan gelerek etkinliğe konuk olan sektör temsilcileriyle buluşturdu.

DART (1)

7 Aralık’ta, Maçka Yerleşkemizde gerçekleşen ve öğrencilerimize kariyerleri konusunda destek olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe 7 firmadan 9 konuşmacı konuk oldu. Pazarlama, insan kaynakları ve tedarik zinciri konularına yakından bakılan üç panelden oluşan DART’ta, firmaların üst düzey yöneticileri kendi şirketlerindeki süreçler hakkında önemli bilgileri öğrencilerimizle paylaştı ve gelen soruları yanıtladı. Panellerin ardından sektör temsilcileriyle birebir sohbet etme fırsatı da bulan öğrenciler, firmalarda kendilerine en uygun bölümün ne olabileceğine dair ipuçlarını konuklarımızdan dinledi.

DART (2)

Haber ve Fotoğraf: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi