• Madenciliğin Yeni Uygulama Merkezi Açıldı
    Ara 26, 2016
    Üniversitemiz, sayısız projelerin üretildiği ve uygulama çalışmalarının yapıldığı eğitim ve araştırma merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Madencilik alanında hayata geçireceği güvenlik uygulamaları ve yapacağı Ar-Ge çalışmalarıyla kendi alanında Türkiye’de bir ilk olan İTÜ Taş Bina Madencilik Eğitim ve Uygulama Merkezi faaliyete geçti.

• Yeni Bir Yıl Başlarken: İTÜ Yıl Sonu Toplantısı
    Ara 26, 2016
    Rektörlüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel “Yıl Sonu Toplantısı”, 27 Aralık 2016 Salı günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

• Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan Üniversitemize Ziyaret
    Ara 26, 2016
    Birçok bilim adamı, sanatçı ve mühendisi mezun eden üniversitemiz, Türkiye’nin yönetiminde önemli görevler üstlenen devlet adamlarını yetiştirmesiyle de öne çıkıyor. Maden Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 1983 yılı mezunumuz ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 33 yıl önce mezun olduğu üniversitesini ziyaret etti.