Yeni Bir Yıl Başlarken: İTÜ Yıl Sonu Toplantısı
Ara 26, 2016

Rektörlüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel “Yıl Sonu Toplantısı”, 27 Aralık 2016 Salı günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Akademik ve idari personelimizle hem geride kalan yılı değerlendireceğimiz hem de yeni projelerimizi konuşacağımız davete, zengin bir paylaşım ortamı sağlanması adına tüm fakülte ve enstitülerimizin katılımı değerli olacaktır. Fikir paylaşımına ve beraberliğimizi pekiştirecek buluşmaların önemine verdiğim kıymet nedeniyle, siz değerli İTÜ’lüleri aramızda görmekten mutluluk duyacağım.

Toplantı kapsamında, İTÜ’ye uzun yıllar özveriyle hizmet ederek 2016 itibariyla emekli olan akademik ve idari mensuplarımız ile geride bıraktığımız yılda üstün başarılarıyla hepimizi gururlandıran öğretim üyelerimize de plaketleri takdim edilecektir.
Yeni bir yılı İTÜ Ailesi ile karşılamak ve iyi dileklerin ortaklığında buluşmak üzere, sizinle bir araya gelmekten bahtiyar olacağım.

İçten sevgi ve selamlarımla

Prof. Dr. Mehmet Karaca

Yıl Sonu Kutlaması Programı

27 Aralık 2016 Salı, Süleyman Demirel Kültür Merkezi