İKZ’17 Öncesinde Öğrencilerimiz, Etik Sözleşme İmza Töreni’nde Ağırlandı
Oca 23, 2017

Asya ve Avrupa’nın en büyük kariyer fuarı “İTÜ Kariyer Zirvesi (İKZ)” bu yıl 20-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda her İKZ öncesinde gerçekleşen Etik Sözleşme İmza Töreni ise 17 Ocak’ta düzenlendi. Etkinlik çalışmaları boyunca öğrencilerimizin haklarının gözetileceğine, şeffaf ve etik davranılacağına dair sözleşmeler, İKZ’17 kapsamında birlikte çalışacak öğrenci kulüplerinin ve proje takımlarının temsilcileri ile Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca arasında imzalandı.

ikz_etik sozlesme_ toplantisi (3)

Üniversitemizdeki 46 kulübü temsilen Rektörlük Senato Salonu’nda; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, Prof. Dr. Telem Gök Sadıkoğlu ve İTÜ Kariyer Merkezi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ile bir araya geldi. Öğrencilerimiz; üniversitelerin tarihi, İTÜ’nün bu tarihteki yeri, önemi ve geleceği temalı sunum Rektörümüzden dinledi. Karaca, toplantıda öğrencilerden gelen talep ve öneriler dinledi ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

ikz_etik sozlesme_ toplantisi (2)

Geçen yıl 9 farklı birimde düzenlenen zirveye 137 firma katılım göstermiş, etkinlikte toplam 186 stant açılmış ve öğrencilerimiz, katılımcı firmaların düzenlediği atölye çalışmaları, örnek olay incelemeleri, iş ve staj görüşmeleri, mülakat simülasyonları gibi 82 interaktif etkinlikte, farklı sektörlerden gelen profesyonellerle yüz yüze gelerek iletişime geçmişti.

ikz_etik sozlesme_ toplantisi (1)

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi