Aday Öğrenciler, İTÜ Tanıtım Günleri’nde Buluşuyor
Şub 08, 2017

Üniversitemizin geleneksel hâle getirdiği İTÜ Tanıtım Günleri, bu yıl 16 - 17 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Her yıl sayısız aday öğrenciyi Ayazağa Yerleşkemizde buluşturarak üniversitemizin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan etkinlikte, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak lise öğrencilerine, ailelerine ve öğretmenlerine bu yıl da üniversitemiz tanıtılacak. Etkinlikte ayrıca, üniversitemizin iki asrı aşan deneyimi ve yerleşkelerimizdeki akademik eğitimin yanında, kültür-sanat ve spor olanakları hakkında da yol gösterici bilgiler paylaşılacak.

13 fakülte ve 6 enstitüde bilimsel eğitim veren üniversitemizin akademik kadrosuyla ve öğrencileriyle bir araya gelecek aday öğrenciler, üniversitemizle ilgili merak ettikleri sorulara İTÜ Tanıtım Günleri’nde yanıt bulacak ve Teknik Üniversite’yi yakından tanıyacak. Bu yıl daha da renkli bir hâle getirilen etkinlikte aday öğrenciler, Ayazağa Yerleşkemizin farklı bölümlerini keşfettikçe kendilerini bekleyen sürprizlerle de karşılaşacak.

Üniversiteyle bugünden tanışmak isteyen geleceğin İTÜ’lülerini, 16-17 Şubat tarihlerinde Ayazağa Yerleşkemizdeki Merkezi Derslik Binası’na bekliyoruz.