• Aday Öğrenciler, İTÜ Tanıtım Günleri’nde Buluşuyor
    Şub 08, 2017
    İTÜ Tanıtım Günleri, bu yıl 16 - 17 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Her yıl sayısız aday öğrenciyi Ayazağa Yerleşkemizde buluşturarak üniversitemizin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan etkinlikte, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak lise öğrencilerine, ailelerine ve öğretmenlerine bu yıl da üniversitemiz tanıtılacak.

• Kütüphanenizi İTÜ Vakfı Yayınları ile Zenginleştirin
    Şub 08, 2017
    Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine temel eser, ileri düzeyde incelemeler yapacak araştırmacılara ise başvuru kaynağı niteliğinde kitaplar sunan İTÜ Vakfı Yayınları, dünyanın her yerinde ve her dilde yayınlanabilme potansiyeli taşıyan kaynakların Türkçeye kazandırılmasını önemli bir misyon olarak görüyor.

• İTÜ Vakfı Dergisi 75. Sayısıyla Yayında
    Şub 08, 2017
    İTÜ Vakfı Dergisi 75. sayısında yapay zekâ konusuna odaklanarak sayfalarını, bu alanda araştırmalar yapan bilim insanlarına, bu konuyla yakından ilgilenen bilim ve teknoloji yazarlarına açıyor.

• Yrd. Doç. Dr. Aslı Çalkıvik, ISA Yönetim Kurulu’na Seçildi
    Şub 08, 2017
    İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Aslı Çalkıvik, uluslararası ilişkiler alanında dünyanın en büyük ve saygın oluşumu olan Uluslararası İlişkiler Birliği (The International Studies Association - ISA) yönetim kuruluna seçilerek uluslararası çapta bir başarıya imza attı.