Yrd. Doç. Dr. Aslı Çalkıvik, ISA Yönetim Kurulu’na Seçildi
Şub 08, 2017

İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Aslı Çalkıvik, 100 ülkeden 6500 akademisyen üyesiyle, uluslararası ilişkiler alanında dünyanın en büyük ve saygın oluşumu olan Uluslararası İlişkiler Birliği (The International Studies Association - ISA) yönetim kuruluna seçilerek uluslararası çapta bir başarıya imza attı.

asli_calkivik

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Colgate Üniversitesi ve İngiltere’de bulunan Durham Üniversitesi’nden adayları geride bırakarak birinci olan Çalkıvik, birliğin “Teori Dalı Başkan Yardımcılığı” görevini devralacak ve 22-25 Şubat 2017 tarihleri arasında ABD’nin Baltimore şehrinde düzenlenecek kongreyle birlikte görevine başlayacak. Öğretim üyemiz birliğin, 4-7 Nisan 2018 tarihleri arasında, ABD’nin San Francisco kentinde gerçekleşecek Yıllık Kongresi’nde Teori Dalı Programı’nı da koordine edecek.