Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Ankara’daki Rehber Öğretmenlerle ve Mezunlarımızla Buluştu
Mar 16, 2017

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Ankara’daki mezunlarımız ve başkentteki liselerde görev yapan rehber öğretmenler ile buluştu.

ankaramezunlarlabulusma (6)

Üniversitemizin kapılarının aday öğrencilere daima açık olduğunu söyleyen Rektörümüz, üniversitemizdeki eğitim ve araştırma olanaklarının yakından takip edilmesini tavsiye etti.

ankaramezunlarlabulusma (7)

İTÜ’lü olma”nın ne demek olduğunun ve hayat boyu getireceği ayrıcalıkların, yolu üniversitemizden geçen mezunlarımızın, Rektörümüzün ve akademisyenlerimizin ağzından rehber öğretmenlere ve lise yöneticilerine aktarıldığı bu özel buluşmaya 50’ye yakın lise katıldı.

ankaramezunlarlabulusma (9)

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın yanı sıra akademisyenlerimizin ve mezunlarımızın Ankara’daki liselerin yöneticileriyle bir araya geldiği Ankara’daki İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği’nde düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tayfun Kındap ve Prof. Dr. Telem Gök Sadıkoğlu, İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Başkanı Ş. Serap Çatalpınar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün ve mezunlarımız olan iş adamları İlhan Adiloğlu ile İdris Yamantürk katıldı.

ankaramezunlarlabulusma (8)

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi