İTÜ Ginova Danışmanlık Ağı Genişliyor
Mar 29, 2017

Girişimciliğe ve parlak fikirlerin hayata geçmesine açılan kapı İTÜ GİNOVA, Mezunlar Derneğimizin desteğiyle danışman ağını genişletiyor ve öğrencilerimizin yenilikçi iş fikirlerine danışmanlık desteği sağlamaya devam ediyor. Akademisyenlerimizin ve mezunlarımızın gönüllü desteğiyle toplam 28 danışmanın kendi uzmanlık alanlarında destek verdiği ağda öğrencilerimiz; iş planı oluşturmaktan yazılım geliştirmeye, finanstan pazarlamaya birçok alanda projelerinin eksik yönlerini, uzmanlardan aldıkları bilgiler sayesinde tamamlıyor. Danışmanlık almak isteyen öğrencilerimiz taleplerini, İTÜ GİNOVA’nın internet sitesinde bulunan danışmanlık al bölümünden iletebiliyor. Internet üzerinden alınan randevular sonrası gerçekleşen görüşmeler ise danışmanın programına göre yüz yüze veya video yoluyla yapılabiliyor.