• Engineering Impact Yarışmasında Finaldeyiz
    Nis 18, 2017
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Güneş Karabulut Kurt’un yürütücüsü, Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümü yüksek lisans öğrencimiz Selahattin Gökçeli’nin ise araştırmacısı olduğu“5G Dalga Formu Tasarımı” başlıklı proje, ABD merkezli National Instruments tarafından düzenlenen radyo frekansı (RF) ve mobil iletişim yarışması Engineering Impact’tin 5 finalistinden biri oldu.

• Doç. Dr. Çiğdem Yangın Gömeç’e Bilim Hizmet Ödülü
    Nis 18, 2017
    Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile üniversitenin Mühendislik Fakültesi tarafından verilen Çevre Hizmet Ödülleri’nin 2016 yılındaki sahibi, Çevre Mühendisliği Bölümü’nden öğretim üyemiz Doç. Dr. Çiğdem Yangın Gömeç oldu.

• Kutup Bilim Programı Çalıştayı’na İTÜ’den Ev Sahipliği
    Nis 18, 2017
    Ülkemizde yürütülen kutup araştırmalarının konunun uzmanları ve alanla ilgili çalışmalara katılanlarca değerlendirildiği Kutup (Arktik ve Antarktik) Bilim Programı Çalıştayı tamamlandı. 12-13 Nisan tarihlerinde Ayazağa Yerleşkemizde düzenlenen etkinlikte Antarktika seferlerine katılan araştırmacılar, bölgede yapılan çalışmaları ve deneyimlerini anlattı.