Miniklerden Rektörümüze 23 Nisan Ziyareti
Nis 20, 2017

İTÜ Kreş ve Anaokulu öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın konuğu oldu.

23-nisan-kres-ziyaret (2)

İTÜ Kreş ve Anaokulu'nun öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörlüğümüzü ziyaret etti. Heyecanı gözlerinden okunan küçük öğrencilerimiz, gülümseten soruları ve verdikleri yanıtlarla günümüzü renklendirdi.

23-nisan-kres-ziyaret (1)

Rektörlük binasını gezdikten sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ile buluşan 20 minik öğrencimize, İTÜ Kreş ve Ana Okulu Müdürü Filiz Sümeli ile öğretmenleri eşlik etti. Kırmızı - beyaz kıyafetleri ile çocuk bayramımızın coşkusunu yansıtan öğrencilerimizin birlikte söylediği 23 Nisan şarkısı, büyüklerden alkış aldı. Bir 23 Nisan geleneği olarak koltuğunu öğrencilere bırakan ve çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Karaca, öğrencilerin geelcekte hangi mesleği seçeceklerini sordu. Minik İTÜ’lülerden gelen bilim adamı, hurdacı, asker, polis, doktor gibi farklı cevaplar çocuk olmanın benzersiz bir duygu olduğunu gösterdi. Rektörümüz, yıl içinde yaptıkları resim çalışmalarından seçtiklerini kendisine armağan eden anaokulu öğrencilere, günün hatırası olarak 23 Nisan için hazırlanmış özel armağanlarını verdi.

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi