244. Yılımızda İTÜ Günü Mezunlar Kahvaltısı'nda Buluşuyoruz
Nis 27, 2017

İTÜ mezunlarının ve ailelerinin üniversitemizde bir araya geldiği geleneksel “İTÜ Günü” etkinlikleri, bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü gerçekleştiriliyor. Teknik Üniversite’nin 244. yaş gururunun paylaşılacağı Geleneksel İTÜ Günü, “Mezunlar Kahvaltısı” ile başlıyor ve kampüsümüz gün boyunca “Uçurtma Şenliği” ile “Yeşil Kampüs Turları”nın da aralarında bulunduğu birçok etkinliğe ev sahipliğine hazırlanıyor.

itu-gunu-hab

Geleneksel İTÜ Günü programı kapsamında düzenlenen “Mezunlar Kahvaltısı” ile; 250. Yıla ilerleyen köklü bir üniversite olarak mezun buluşmalarımızın İTÜ’nün zenginliğini gösteren ge-niş bir katılımla etkisinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Meslekte 60., 50. ve 40. Yıl plaketleri ile İTÜ rozetlerini alacak olan mezunlarımızın yanı sıra dileyen tüm İTÜ’lüleri de Ayazağa Kampüsü’nde İTÜ Günü “Mezunlar Kahvaltısı”na davet ediyoruz. Mezunlarımız ile yüz yüze iletişime olanak tanıyarak, daha etkin mezun - mensup buluşmaları gerçekleştirerek, farklı yaşlardaki, farklı konumlardaki İTÜ’lüler arasındaki etkile-şimi güçlendirmeyi hedefliyoruz.

İTÜ Günü’nün yüklendiği en önemli misyonun üniversitemizin tarihine, bugününe ve geleceği-ne sahip çıkmak olduğu inancıyla; “Teknik Üniversite Sevgisi” ortak paydasında buluşan tüm mezunlarımızı 244. yaşımızı kutlamaya ve Yeşil Kampüs İTÜ’de baharın tadını çıkarmaya bekliyoruz.

Program akışı ve kahvaltıya kayıt için tıklayınız.