• Üniversitemiz Teknik Birikimini Cibuti’ye Taşıyor
    Nis 27, 2017
    Teknik eğitimde iki yüzyılı aşan birikime sahip üniversitemiz, birikimini dünyanın farklı köşelerine de taşıyor.

• Cameristi della Scala Orkestrası’na İTÜ’den İki Eser
    Nis 27, 2017
    İlk kez bir Türk orkestra şefiyle performans sergileyen orkestranın maestrosu, adını uluslararası çapta duyuran şefimiz ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı (İTÜ TMDK) öğretim üyemiz Hakan Şensoy oldu.

• 244. Yılımızda İTÜ Günü Mezunlar Kahvaltısı'nda Buluşuyoruz
    Nis 27, 2017
    İTÜ mezunlarının ve ailelerinin üniversitemizde bir araya geldiği geleneksel “İTÜ Günü” etkinlikleri, bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü gerçekleştiriliyor. Teknik Üniversite’nin 244. yaş gururunun paylaşılacağı Geleneksel İTÜ Günü, “Mezunlar Kahvaltısı” ile başlıyor ve kampüsümüz gün boyunca “Uçurtma Şenliği” ile “Yeşil Kampüs Turları”nın da aralarında bulunduğu birçok etkinliğe ev sahipliğine hazırlanıyor.