Havacılığa Gönül Verenler İTÜ Havacılık Günleri’ndeydi
May 03, 2017

Gökyüzünde sınır tanımayanlar, gelişen havacılık ve uzay sektörünü konuşmak üzere 3. İTÜ havacılık Günleri’nde buluştu.

havacilik-gunleri (3)

Üç yıldır havacılık sektörünü ve sportif havacılığı buluşturan İTÜ Havacılık Günleri; havacılığı tüm yönleriyle tanıtmayı, katılımcıların sektöre bakış açısını genişletmeyi, havacılığa ilgi duyanların gerekli bilgi ve deneyimleri alanının uzmanlarından edinmesini ve havacılığı daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor. İTÜ Havacılık Günleri’ne katılan gençlerimiz her yıl, havacılığın lider isimleriyle bir araya geliyor ve bu alanda hem ulusal hem de uluslararası çapta faaliyet gösteren şirketlerle tanışıyor. Katılımcı şirketler ise yeni kuşağa kendilerini tanıtma fırsatı buluyor ve yakın gelecekte belki de aynı iş yerini paylaşacakları gençlerle tanışıyor.

havacilik-gunleri (2)

Zeynep Bodur: “İşinize empati, yaratıcılık ve merak katın.”

Bu yıl 28- 29 Nisan tarihlerinde Ayazağa Yerleşkemizde gerçekleşen etkinlikte; Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Orhan Kaya ile Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur’un da aralarında bulunduğu önemli isimlerin yer aldığı buluşmada, Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Metin Orhan Kaya katılımcılara seslendi. Kaya, etkinliğin açılış konuşmasında İTÜ Havacılık Günleri’nin öğrencilerimizin girişimiyle düzenlenmesinin son derece önemli olduğunu vurguladı ve havacılığa gönül vermiş bireylerin yetişmesi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

havacilik-gunleri (1)

Etkinliğin diğer konuşmacısı olan Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur ise başarılı olmanın püf noktalarını dile getirdi ve gençlerin yapacakları her işe empati yeteneklerini, yaratıcı düşünme becerilerini ve merak duygusunu katmaları gerektiğini söyledi.

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi