Baharda Bee’z Bee’ze Olacağımız Festival
May 05, 2017

İTÜ Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Bee’z Bee’ze Festivali, Ayazağa Yerleşkemize renk katacak. 10 - 12 Mayıs tarihlerinde, 12.30 - 02.00 saatleri arasında düzenlenecek bu festivalde, eğlenceye dair aradığınız her şey sizi bekliyor.

Yeşil Kampüs’ün havasını içimize çekerek Merkezi Derslik Binamızda sinemayla dolu saatler geçireceğimiz açık hava film gösterimi, öğrencilerden çalışanlarına bütün İTÜ’lüleri buluşturacak piknik, dostça rekabeti sporun takım ruhuyla birleştirecek turnuvalar ve her festivalde olduğu gibi üniversitemizi harika melodilerle dolduracak konserlerle baharın tadını Ayazağa Kampüsümüzde çıkarmaya ne dersiniz?

Üniversitemizde bir akademik yılı daha biterken biraz olsun rahatlamak, yarıyıl sonu sınavlarına enerjik bir şekilde hazırlanmak istiyorsanız, bu festival tam size göre!