Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Festival’de Eğlendirdi
May 16, 2017

Yarıyıl sınavları öncesinde stress atmak isteyen öğrencilerimiz, Ayazağa Yerleşkemizde düzenlenen Bee’z Bee’ze Festivali’nde gönüllerince eğlendi.
bee z_Kolaj
İTÜ Kulüpler Birliği tarafından 10 - 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen festival, üç gün boyunca 12.30 - 02.00 saatleri arasındaki etkinliklerle Ayazağa Kampüsümüzü renklendirdi. Festival kapsamında Roof Penguin, Yavuzcan Çetin, Midnight Train ve Luxus konserlerinin yanı sıra; İTÜ Dans Kulübü, İTÜ A Capella Kulübü, Cuba Dance, İTÜ Halk Bilimleri ve Sanatları Kulübü (İTÜ HBSK) ve İTÜ Batı Müziği Kulübü’nün (İTÜ BMK) sahne gösterileri yer aldı. Festivale katılan öğrencilerimiz ayrıca,75. Yıl Yemekhanesi altındaki çim alanda yapılan voleybol, basketbol, tenis ve  Merkezi Derslik Binası önündeki orienteering turnuvalarında karşı karşıya geldi.

bee z_Kolaj2
İzleyiciler yaşanan zorlu rekabetlere tanık olurken; Frizbi Teknik, Aikido ve Capoeira öğrenci topluluklarımız da yeteneklerini sergiledi. Mimarlık Kulübümüz ise düzenlediği uçurtma şenliğinde alanı renklendirdi.
bee z_Kolaj3
Öğrencilerimiz, festivalin son gününde yapılan piknikte ise baharın tadını çıkardı. Festivaldeki turnuvalarda dereceye girenlerin madalyalarını aldığı pikniğin ardından düzenlenen film gösteriminde öğrencilerimizden çalışanlarımıza bütün İTÜ’lüler buluştu.
bee z_Kolaj4
Öğrencilerimizin yarıyıl sınavlarına daha rahat hazırlanmaları için Bee’z BeeZze festivalini düzenleyen İTÜ Kulüpler Birliği üyelerine teşekkür ediyor, İTÜ Ailesi olarak yarıyıl sınavlarına hazırlanan bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi