Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde MIAM’a Çifte Ödül
May 22, 2017

Ülkemizin önde gelen müzik dergilerinden Andante tarafından düzenlenen Donizetti Klasik Müzik Ödülleri'nde bu yıl, Müzik İleri Araştırmalar Merkezimiz (MIAM) iki ödül kazandı.

donizetti-klasik-muzik-odulleri (2)

15 yıldır müzikseverlere seslenen, Türkiye’nin en uzun soluklu süreli müzik yayınlarından Andante dergisinin gerçekleştirdiği Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nin bu yıl yedincisi düzenlendi. MIAM ise aldığı iki ödülle öne çıktı. MIAM’da doktora eğitimini sürdüren Burak Onur Erdem'in yönetimindeki MIAM destekli Koro Rezonans, “Yılın Koro ve Vokal Topluluğu" olarak seçildi. Yüksek lisans ve doktora öğrenimlerini MIAM’da tamamlayan Aydın Karlıbel'in Lila Müzik etiketiyle çıkan Doğu Masalları adlı albümü ise "Mikrop Gramofon Kayıt Ödülü’ne değer görüldü. Albümün miks ve mastering işlemleri öğretim üyemiz Doç. Dr. Can Karadoğan ve araştırma görevlimiz Ozan Sarıer tarafından, MIAM stüdyolarında yapıldı.

donizetti-klasik-muzik-odulleri (1)

Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde aldıkları iki ödülle MIAM’ı ve üniversitemizi gururlandıran İTÜ’lüleri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.