Minik İTÜ’lülerin Mezuniyet Heyecanı
May 30, 2017

Ayazağa ve Maçka Yerleşkelermizde hizmet veren İTÜ Kreş ve Anaokulu’nun 6 yaş grubu yıl sonu mezuniyet töreni, 26 Mayıs’ta, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

anaokulu-mezuniyet-2017 (4)

Yaşadıkları sevinç her hâlinden belli olan minik öğrenciler, rengârenk giysileriyle izleyicilerin dikkatini çekti. Hazırladıkları dans ve müzik performanslarıyla büyüklerinden alkış alan minikler sonrasında sembolik diplomalarını aldı ve keplerini attı.

anaokulu-mezuniyet-2017 (3)

Öğretmenlerin ve velilerin günün anlam ve öneminin yarattığı atmosferde duygulandığı etkinlikte, bu güzel anları ölümsüzleştiren hatıra fotoğrafları da çekildi. Böylece 24 öğrenci, ilkokul öğrenimine başlamak üzere hayatlarında yeni bir sayfa açtı.

anaokulu-mezuniyet-2017 (1)

Prof. Dr. Ali Fuat Aydın: “Yeni kreş Eylül’de açılıyor.”

Minik İTÜ’lülerin mezuniyet sevinci yaşadığı törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, Genel Sekreter yardımcılarımız, İTÜ Kreş ve Anaokulu Müdürü, öğretmenler ve veliler de katılarak küçüklerin sevincini paylaştılar. Yaptığı konuşmada çocuklarımıza başarılı ve mutlu bir yaşam dileyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, miniklerin bu ilk başarısının gelecekteki başarılarına öncülük etmesini ve bu önemli gündeki mutluluklarının hayat boyu sürmesini temenni etti.

anaokulu-mezuniyet-2017 (2)

Aydın ayrıca, dünya standartlarına uygun altyapıya sahip 160 kişilik yeni kreş ve anaokulu binamızın Eylül ayında hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi