İTÜ’lü Sultanlar 1. Lig’de
Haz 05, 2017

Ligde büyük bir başarı gösterip üçüncülük kupasını kaldıran Kadın Voleybol Takımımız, önümüzdeki sezonda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Voleybol 1. Lig’inde mücadele etmeye hak kazandı.

itu-kadın-voleybol (3)

2016-2017 sezonunu grubunda lider tamamladıktan sonra yarı finale kadar gelen ve 2. Ligi üçüncü olarak bitiren İTÜ’lü sultanlar, bu başarıyla birlikte 2017-2018 sezonunda TÜSF Voleybol 1. Ligi’nde boy gösterecek. Kadın Voleybol Takımımız başarılarla geçen sezonda ayrıca, 20-23 Nisan tarihleri arasında Valencia kentinde düzenlenen Euro Valencia turnuvasına katılarak ülkemizi temsil etti.

itu-kadın-voleybol (1)

İTÜ Ailesi olarak, üst lige yükselen ve üniversitemizi uluslararası alanda temsil eden sporcularımızın yanı sıra; bu önemli başarılarda büyük emekleri olan Başantrenör Nevzat Sönmez’ ve Yardımcı Antrenör İzzet Mutlu’ya teşekkür ediyor, ekibimize başarılarının devamını diliyoruz. Kadın Voleybol Takımımız ile ilgili güncel gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

itu-kadın-voleybol (2)