Öğrencilerimizin Bitirme Projeleri İTÜ ARI Teknokent’te
Haz 22, 2017

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz, bitirme projelerini İTÜ ARI Teknokent’te yaptıkları özel sunumlarla sergiledi.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerimiz, bitirme projelerini 16 Haziran’da, İTÜ ARI Teknokent ARI-3 binasında sundu. Böylece projelerini; elektrik, elektronik, bilgisayar, yazılım, IT teknolojileri gibi çeşitli alanlarda birçok tanınmış firmaya ev sahipliği yapan İTÜ ARI Teknokent’te sunan öğrencilerimiz, sektöre doğru ilk adımlarını attı.

DSC_9505

İTÜ ARI Teknokent sakini firmaların yöneticilerinden ve çalışanlarından büyük ilgi gören etkinlikte Araştırmadan ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alper Ünal,  İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Kenan Çolpan ile Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sema F. Oktuğ projeleri yakından inceledi, öğrencilerimizden ayrıntılı bilgiler aldı.

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Ofisi