• İTÜ’lülerden Dijital Dönüşümü Yönetmenin İpuçları
    Eyl 22, 2017
    Bilim dünyasının önemli yayınevlerinden Springer, Üniversitemizden 26 öğretim üyesinin katkılarıyla hazırlanan ” Industry 4.0: Managing The Digital Transformation”( Endüstriyi Anlama 4.0: Dijital Dönüşümü Yönetme) isimli kitabı online olarak yayına sundu.

• Üniversitemiz SMAR 2017 Uluslararası Konferansı’nı Başarıyla Gerçekleştirdi
    Eyl 22, 2017
    İstanbul Teknik Üniversitesi ve “Swiss Federal Laboratories for Materials Science and Technology (EMPA) (İsviçre Federal Malzeme Bilimi ve Teknolojisi Laboratuvarları)” işbirliğinde İsviçre’nin Zürih kentinde 13–15 Eylül tarihlerinde düzenlenen “Smart Monitoring, Assessment and Rehabilitation of Civil Structures- (SMAR) 2017 (İnşaat Mühendisliği Yapılarının İzlenmesi, Değerlendirilmesi ve Rehabilitasyonu)” başlıklı konferans 45 ülkeden araştırmacının katılımı ile gerçekleştirildi.