Back To School Kulüp Tanıtım Festivali Sona Erdi
Eki 04, 2017

İTÜ Ailesi’nin akademik yıla eğlenceli bir başlangıcını sağlamak için düzenlenen ve Üniversitemizin öğrenci kulüplerinin tanıtıldığı “Back to School Festivali” 26-27 Eylül’de Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleşti.

back-to-school-2017 (10)

İTÜ Kulüpler Birliği’ne bağlı 200’e yakın kulübün Üniversitemize yeni katılan öğrencilerimizle buluştuğu Kulüp Tanıtım Festivali’nde öğrencilerimiz ilgi alanlarına göre Kültür-Sanat, Uzmanlık ve Spor Kulüplerini yakından tanıma fırsatı buldu.

back-to-school-2017 (2)

Müzikten, tiyatroya, dans kulüplerinden sinemaya kadar birçok performans sanatını barındıran Kültür-Sanat kulüplerimiz kendilerini tanıttı.

back-to-school-2017 (1)

Uzmanlık kulüpleri altında yer alan kariyer kulüpleri ve bölüm kulüpleri bölümlerle ilgili konferanslar ve kariyere yönelik düzenledikleri zirveleri tanıtarak yeni üyelerini buldular.

back-to-school-2017 (8)

Spor kulüpleri ise İTÜ’lüleri sağlıklı yaşam için spor, hobi amaçlı ve profesyonel lisanslı spor yapmaya yönlendirmek için öğrencilerin ilgisini çekmeye çalıştı.

back-to-school-2017 (4)

200’e yakın kulüp festivalde yerini aldı

back-to-school-2017 (3)

Üniversitemize yeni kayıt olan ve eğitimine devam eden öğrencilerimizin kulüplerle buluştuğu festival İTÜ’de her geçen gün aktifleşen ve büyüyen üniversitemiz öğrenci kulüplerinin zeminini oluşturuyor.

back-to-school-2017 (9)

İTÜ’de yeni kurulan kulüplerin de kendini tanıttığı festival daha sosyal bir öğrencilik geçirmek için fırsatlar yaratıyor.

back-to-school-2017 (7)

Aynı zamanda bahar döneminin sonunda bir akademik yılın yorgunluğunu atmak için de yıl boyu kulüp çalışmalarını sürdüren öğrencilerin düzenlediği bir festival baharda İTÜ’lüleri bekliyor olacak.

back-to-school-2017 (6)

Kulüp Tanıtım Festivaline renk katan öğrencilerimize ve organizasyonu gerçekleştiren İTÜ Kulüpler Birliği’ne teşekkür ediyor, tüm İTÜ’lülere eğlenceli bir akademik yıl geçirmelerini diliyoruz.

back-to-school-2017 (5)

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi ve İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi