• Mimari Tasarım Projesi’ne ERASMUS+ Desteği
    Eki 06, 2017
    Mimarlık Fakültemiz İç Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerimizden oluşan ekip “Practicing Universal Design Principles In Design Education Through a CAD-Based Game” projesi ile Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan ERASMUS+ Programı kapsamında desteklenmeye değer görüldü.

• EUROGIA 2020 İstanbul Bilgi Günü ve Proje Pazarını Ağırladık
    Eki 06, 2017
    “EUROGIA 2020 İstanbul Bilgi Günü ve Proje Pazarı” başlıklı etkinlikte söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ’nün nükleer enerjiden yenilenebilir enerjiye kadar her alanda çalışmaları olduğunu ve bu çalışmaların süreceğini belirtti.

• Kutup Çalışmaları İş Birliği Çalıştayında Bulgaristan Heyetini Ağırladık
    Eki 06, 2017
    Üniversitemiz, ilk “Türk Antarktik Seyrüseferi (TAE-1)” kapsamında yapılan çalışmaları düzenlediği toplantılarda bilim dünyasıyla paylaşmayı sürdürüyor. Bu kapsamda 5 Ekim 2017 tarihinde Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde “Türkiye – Bulgaristan Kutup Araştırmaları İşbirliği Çalıştayı” gerçekleştirildi.

• “Eşik: Muratpaşa İskelesi” Projesi Kopenhag’dan Ödülle Döndü
    Eki 06, 2017
    Üniversitemiz öğrencilerinin çelik yapı kullanarak hazırladıkları “Eşik: Muratpaşa İskelesi” başlıklı projeleri, Avrupa Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’nda dereceye girdi.