• Çılgın Profesörün 40 Yıllık Serüveni Sergisi İTÜ’de
    Eki 19, 2017
    İTÜ Rektörlük Sanat Galerisi, karikatür dünyamızın “çılgın profesör”ü olarak tanınan Zihni Sinir’in 40. yaş dönümünü için hazırladığı “Porof. Zihni Sinir – Hayalden Gerçeğe Alternatif Köprüler” başlıklı sergiye ev sahipliği yapacak.

• İTÜ Kreş Binası
    Eki 19, 2017
    İTÜ Kreş ve Anaokulları, İTÜ’de çalışan akademik ve idari personelin çocuklarına, çocuk eğitim bilimi gereklerine uygun olarak faaliyet gösteriyor. Sevgi dolu eğitim sürecinde, çocukların bakım ve eğitimlerinin sağlanırken, bir yandan da, anne ve babaya daha güvenli ve huzurlu bir çalışma ortamının sağlanarak iş gücü veriminin artırılması sağlanıyor. Yakın zamanda İTÜ Ayazağa Kampüsümüzdeki kreş ve anaokulu hizmetleri amacına uygun olarak yapılan yeni yapılan binada verilmeye başlandı.