Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Eğitimleri Başladı
Eki 25, 2017

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2017 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programına dâhil edilmiş olan Üniversitemiz, kalite çalışmalarına hızla devam ediyor.

23-ekim-kalite-bilgilendirme (4)

Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitime, daire başkanları, şube müdürleri, fakülte, enstitüler ve yüksekokul sekreterleri ile farklı birimlerden personel katıldı.

23-ekim-kalite-bilgilendirme (3)

Eğitim kapsamında katılımcılara; kalite kavramının tanımından yola çıkılarak “Toplam Kalite Yönetimi ve Bileşenleri” ile “Kalite Güvence ve Akreditasyon” sistemleri hakkında genel bilgiler verildi.

23-ekim-kalite-bilgilendirme (2)

Ayrıca Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları ve YÖK Dış Değerlendirme Süreçleri katılımcılarla paylaşıldı.

23-ekim-kalite-bilgilendirme (1)

Üniversitemiz idari ve akademik personeli ile öğrencilere yönelik kalite kapsamındaki eğitimler devam edecek.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi