Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tuba Keçeci’nin Projesine Önemli Destek
Eki 27, 2017

İTÜ Denizcilik Fakültesi öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Tuba Keçeci’nin
deniz kazalarının incelenmesine yönelik hazırladığı “Development of Standard Accident/Incident Analysis Forms” başlıklı projesi, International Association of Maritime Universities (IAMU) tarafından desteklenmeye değer görüldü.

2010 yılında Nippon Foundation desteği ile kurulan IAMU Araştırma Projesi Sistemi’nin akademisyenler için her yıl açtığı proje çağrılarına ek olarak, bu yıl ilk defa uygulamaya koyduğu “Genç Akademisyen Kategorisi”nde kazanan proje başvurularından biri Türkiye’den İTÜ Denizcilik Fakültesi öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tuba Keçeci’nin projesi oldu.

Tuba-kececi-1

Türkiye’den desteklenen tek proje

İTÜ’nün de üyesi olduğu IAMU’nun 6. Uluslararası Yönetim Kurulu toplantısı kararıyla 2018 mali yılında destek verilecek olan proje, genç akademisyenler kategorisinde kazanan 2 projeden biri oldu. Genç akademisyenimize projesi için 2018-2019 yılları arasında yaklaşık 20 bin Amerikan Doları destek verilecek.

İTÜ Ailesi olarak üniversitemizi, uluslararası alanda başarıyla temsil eden akademisyenimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.