Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Burcu Özsoy’a Bilim Ödülü
Kas 08, 2017

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD)'nin 10. Ödül Töreni’nde İTÜ Denizcilik Fakültesi öğretim üyemiz ve Kutup Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Burcu Özsoy’a “Bilim Ödülü” takdim edildi.

Bu yıl 10.kez düzenlenen törende, yaşadığı toplum için fark yaratan, örnek teşkil eden kişi ve kuruluşların başarıları taçlandırıldı. 13 farklı kategoride 14 kişinin ödüllendirildiği törende, Doç. Dr. Burcu Özsoy, bilim dalı kategorisinde ödüle değer görüldü.

Doc-Dr-BurcuOzsoy-GAGIAD

Antarktik çalışmaları ödülle taçlandı

Dr. Özsoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de katıldığı törende ödülünü aldı. Özsoy, Türkiye’deki üniversitelerarası ve uluslararası Arktik, Antarktik, Okyanus ve Deniz Bilimleri konularında yaptığı bilimsel çalışmalar ile öne çıkıyor. Özsoy, GAGİAD tarafından Türkiye’nin uluslararası platformda kutup çalışmalarına sunduğu katkıdan dolayı ödüle değer görüldü.

İTÜ Ailesi olarak üniversitemizi başarıyla temsil eden akademisyenimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.