Doktora Öğrencimize Tayvan’dan Çifte Ödül
Kas 10, 2017

Fen Bilimleri Enstitüsü Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Programı Doktora öğrencimiz Golnaz Taghavi Pourian Azar, Tayvan’da doktora öğrencileri arasında düzenlenen sunum yarışmasında gümüş madalya ve en iyi İngilizce sunum ödülünü aldı.

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Mustafa Ürgen danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Taghavi, “The Role of Superimposing Pulse Bias Voltage on DC Bias on the Macroparticle Distribution and Structure of TiAlN Coatings Produced with CA-PVD” başlıklı yaptığı sunum ile “TACT 2017” gümüş madalyasının sahibi oldu. Aynı sunum için ana dili İngilizce olmayan katılımcılar arasında Singapur merkezli Thin Film Society tarafından seçilen "en iyi İngilizce sunumu" ödülüne de değer görüldü.

İTÜ Ailesi olarak Üniversitemizi, uluslararası alanda başarıyla temsil eden öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.