Elektrik ve Elektronik Fakültemize iki Yeni Salon
Kas 10, 2017

Elektrik ve Elektronik Fakültesi, Ömer Korzay Konferans Merkezi ve Öğrenci Çalışma Salonu 8 Kasım tarihinde Fakülte Binasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

ee-fakulte-konf-salon-acilis (2)

1986 senesinde Elektrik ve Elektronik Fakültemizin Elektronik ve Haberleşme Bölümünde okurken elim bir trafik kazası sonucu hayata veda eden öğrencimiz Ömer Korzay’ ın anısına ailesi tarafından yaptırılan Ömer Korzay Konferans Merkezi ve Öğrenci Çalışma Salonu açıldı.

Fakülte Binasında gerçekleştirilen açılış törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Elektrik ve Elektronik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serhat Şeker, Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Fatma Oktuğ, merhum Ömer Korzay’ın aile üyelerinden Aynur Korzay, Seda Korzay Çakmak, Ceyda Korzay Tilbe ve çok sayıda davetli katıldı.

ee-fakulte-konf-salon-acilis (1)

Öğrencimizin adı fakültede yaşatılacak

4 ay gibi bir sürede tamamlanarak fakülteye kazandırılan konferans ve çalışma salonu Mimar Arif Şen ile Mimar Buse Uygan tarafından tasarlandı. Her iki salona da merhum öğrencimiz Ömer Korzay’ın adı verildi.

ee-fakulte-konf-salon-acilis (3)

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Ömer Korzay’ın aile üyelerinden Aynur Korzay, Ceyda Korzay Tilbe, Seda Korzay Çakmak ve salonunun yapımında emekleriyle destek olan Yüksek Mimar Arif Şen ile Mimar Buse Uygan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Program, öğrenci çalışma salonu gezisi ve davetlilere verilen ikramla sona erdi.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi