Pazarlama ve Finans İTÜ’de Konuşuldu
Kas 17, 2017

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen 6. Pazarlama ve Finans Zirvesi, bu yıl da iş dünyasından önemli isimleri ağırladı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 12-15 Kasım tarihlerinde düzenlenen Zirve’ye Sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Başkanı Önder Halisdemir, Denizbank İnsan Kaynakları ve Deniz Akademi Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Elkin, Teknosa Pazarlama ve Strateji Direktörü Ayşegül Bahçıvanoğlu gibi pazarlama ve finans dünyasından önemli isimler katıldı.

PFZ-2017 (3)

Her yıl onlarca başarı öyküsünün üniversite öğrencileriyle paylaşıldığı, çeşitli etkinlikler, söyleşiler ve panellerin gerçekleştiği zirveye bu yıl da ilgi yoğundu. Kulüp, farklı kentlerden katılımcıların da yer aldığı zirvede, 3 gün boyunca pazarlama ve finans dünyasıyla ilgili konularda katılımcılara sektörle ilgili çalışmalar anlatıldı. 12 Kasım’da yapılan açılış kokteyli ile yapılan etkinliklerin ilki İTÜ Müzikal Topluğu konseri ve gösterisi oldu.

Fırsatları Doğru Yerden Yakalayın

Açılışın ardından etkinliğin ilk gününde birçok firmadan gelen temsilcileri konuk eden Zirve Sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Başkanı Önder Halisdemir, Denizbank İnsan Kaynakları ve Deniz Akademi Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Elkin’i ağırladı. Sahibinden.com'un iş modelinin alıcılarla satıcıların buluştuğu pazar olduğunu belirten Boğaç Göncü, zirveye katılan öğrencilere de "Hayat o kadar hızlı değişiyor ki fırsatları doğru yerde yakalayabilmek lazım. Benim 1 numaralı tavsiyem büyük firmalardan başlamak iyidir. Ama büyüyen işler büyük işlerden daha kıymetlidir." tavsiyesinde bulundu.

PFZ-2017 (2)

Zirvenin ikinci günü Filli Boya Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Burak Basmacı, DECATHLON Türkiye İşe Alım Lideri Başak Görgün, CISCO Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Akın, Yapı Kredi Bankası Bireysel ve Platinum Bankacılık Segment Yönetimi Direktörü Hatice İçten Akalın ve günün sonunda SHOW TV Ana Haber Sunucusu Pınar Erbaş’ın keyifli sohbetiyle geçti.

Katılımcılara çekilişle sürpriz ödüller

Zirvenin son gününde Philips Pazarlama Müdürü Burcu Okudur, Mercedes Pazarlama Müdürü Onur Ahi, LC Waikiki Operasyon Müdürü Osman Şentürk, Teknosa Pazarlama ve Strateji Direktörü Ayşegül Bahçıvanoğlu ve Garanti Bankası’ndan Selin Öz gibi isimler ağırlandı. Katılımcılar ayrıca, staj ve iş başvurusu şansı da yakaladı. Pazarlama ve Finans Zirvesi, düzenlenen çekilişlerde dağıtılan davetiyeler, hediye kuponları ve dronelarla birçok sürpriz yaptı.

PFZ-2017 (1)

Pazarlama ve Finans Zirvesi kapsamında eğlenceli paneller, sohbet ve söyleşiler ile iş dünyası ile öğrencileri her yıl bir araya getiren İTÜ Yatırım Kulübü hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi