Açık Havada Caz Şöleni Maçka Yerleşkesindeydi
Kas 24, 2017

Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MİAM) konser serisi kapsamında Monk Atölye Topluluğu, İTÜ Maçka Yerleşkesinde öğle yemeği arasında açık hava konseri gerçekleştirdi.

lunchtimejazz2

MIAM Konser Serisinin bir parçası olan Lunchtime Jazz, “Celebrating Thelonious Monk” teması ile Maçka Yerleşkesi öğrenci yemekhanesinin yanında 22 Aralık Çarşamba günü İTÜ’lülere caz ziyafeti sundu.

lunchtimejazz5

Müzik alanında değerli çalışmaları bulunan caz bestecisi Thelonious Monk’u 100. Yıldönümünde anmak için Prof. Dr Robert F. Reigle’ın da yer aldığı topluluk ilk “Lunchtime Jazz” konserinde MİAM Kütüphanesi’nde performansını sergilemişti. Bu kez de öğrencilerle buluşan toplulukta Ayberk Garagon davulda, Burçin Bahadır Güner elektrik gitarda, Münir S. Gür elektrik basta ve Robert F. Reigle ise tenor saksafonda yer alarak Thelonious Monk’un bestelerini açık havada yorumladılar.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi