Rolls-Royce İTÜ’lü Öğrencilerle Buluştu
Ara 01, 2017

Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültemiz (UUBF) bünyesinde Rolls-Royce Havacılık Pazarlama Yöneticisi Scott Holland tarafından havacılık konulu seminer verildi.

rolls-royce (1)

İTÜ ile Rolls-Royce iş birliği kapsamında gerçekleşen seminerde Holland, Rolls-Royce teknolojileri ve mühendislik yetkinlikleri, Rolls-Royce’un gaz türbin teknolojisi ile havacılık sektöründe geleceğin teknolojileri konularında İTÜ’lülerle bir araya geldi.

rolls-royce (2)

Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi TAV Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere, öğrencilerimizle birlikte UUBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevinç Sırdaş, Prof. Dr. Melike Nikbay, Prof. Dr. M. Adil Yükselen ve Rolls Royce Türkiye’den Görkem Kiriş Gümüşel katıldı.

rolls-royce (3)

Geleceğin itki ve motor teknolojileri konusunda detaylı bilgiler verildikten sonra katılımcıların sorularıyla seminer sona erdi.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi