133. Geleneksel Balık Günü Denizcilik Fakültemizde Kutlandı
Ara 06, 2017

Türk denizcilik eğitiminin 133. ve Denizcilik Fakültemizin 25'inci kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen "Geleneksel Balık Günü" bu yıl da coşkuyla kutlandı.

balik-gunu-2017 (1)

İTÜ Denizcilik Fakültesi ve İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Balık Günü 2 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

balik-gunu-2017 (4)

Tuzla Kampüsü Ruhi Sarıalp Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Deniz Ticareti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve Yönetim Kurulu üyeleri Şadan Kaptanoğlu, Tamer Kıran, KOSDER Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Çakır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Temur, diğer sivil toplum kuruluşları ile denizcilik sektör temsilcileri, akademisyenlerimiz, mezunlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.

balik-gunu-2017 (3)

Meslekte 40, 50 ve 60 yıl mezunlarına plaket

Törende ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitlerine saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt ve İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Baybora Yıldırım, 40, 50 ve 60 yıllık mezunlar ile tüm katılımcıları selamladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt'ün konuşmalarının ardından Fakültemizden mezuniyetlerinin 40., 50. ve 60. yılını dolduran değerli mezunlarımıza plaket verildi.

balik-gunu-2017 (2)

Etkinlik, geleneksel olarak özel balık menüsünün sunulduğu yemeğin ardından sona erdi.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi